Oukkei people!

Eli, meikäläinen tosiaan tulla tupsahti maailmaan 88- Tammikuussa, Tukholmassa synnyin, tarkemmin sanottuna Haningessa. Siellä mä sitte heti sain tietää että mulla jo oli pari isosiskoa innolla odottamassa päästäkseen pukemaan mut intiaaniperuukkiin sun muihin rekvisiittoihin ja tunkemaan sitten vastentahtoani lastenrattaisii , eikä kukaa kuullu mun huutoa :/ ARGH! No anyway, muutettii sitte ruotsista koko perhe suomee pariks kolmeks vuodeks , sitte porukat otti ja erosivat ja muutettiin takaisin tukholmaan, minä , äiti ja keskimmäinen sisko. Mutsi sitte tapas miehen siel jossain vaihees ja siitä se sitte lähti kaikki.. Tää mies, Tapsa, oli ihan crazy alkoholisti, just niinku mun mutsiki, ei menny varmaa ku ekat pari kuukautta nätisti ja sitten se jo rupes haukkumaa ja hakkaamaa meiän perhettä :( No , siinä sit jonkinasteen helvetis elettii kolmisen vuotta, siinä vaihees oli jo niin sisäisiä kuin ulkoisia haavoja sen verran että huhhuh, 12 vuotiaana puukotin Tapsaa veitsellä rintaan. kirjotan jossai vaihees enemmä näist jutuist, kuha nyt vaa kerron nopeesti miten olen tähän päivään selvinnyt.

Muutettii sit pois äitin ja siskon kans, Eikä ne haavat oikee tahtonu parantua.. Sain peruskoulun sinniteltyä vaikka sielläkin oli vaikeaa.. Siskolla meni paremmin, oikeestaa se oli paljonkin mua vahvempi kaiken jälkeen.. Jossai vaihees kuudennella luokalla aloin poltteleen cannabista samalla kuin vanhemmat kaverit vetivät kohti rikollisenpolkua kuin magneetti konsanaan. No, oli aika aloittaa ammattikoulu, JEEH! Pääsin minne halusin eli sähkölinjalle, Siinä vaihees oli jo piirit sellaset että ei siitä mitää tullu. 16 vuotiaana aloin käyttämään kemikaaleja, amfetamiinia ja extacyä ensin lähinnä viikonloppuisin, aika nopeasti amfetamiinin käyttö lisääntyi melkein päivittäiseksi. Kaikki meni päin vittua siis. Selvisin nipin napin ammattikoulun ensimmäisen vuoden ja lähdin kesätöihin suomeen pariksi kuukaudeksi. En tuntenut suomesta ketään, mutta tapasin yhden tytön, Merin. Vietettiin tosi kiva kesä kahdestaan ja ihastuttiin.. Oli aika lähteä kesän jälkeen takaisin kotiin ja jatkaa koulua, 2-3 päivää kun olin ikävöinyt suomea ja Meriä, päätin muuttaa suomeen, olin silloin 17 vuotias ja vuosi oli 2005. Sain vakituisen työsuhteen heti ja suhde Merin kanssa jatkui, kuten myös suhde amfetamiinin kanssa. Käytin nyt lähes päivittäin ja aika nopeesti vajosin alemmas ja alemmas.. No, rikoksen lisääntyi, erilaisten kauppojen ryöstöt astuivat kuvioon mukaan. KIDS, DONT TRY THIS AT HOME!!! 

Amfetamiini oli jo pilannut suhteen Meriin ja mikään ei kiinnostanut, ei duuni ei mikään, Kunnes jäin kiinni törkeästä ryöstöstä ja sain 2,6 vuotta vankeutta johon minut passitettiin samantien oikeudesta. Jeeh, aika tylsää tekstii tää varmaa on, en ole mikään kirjailija, mutta nyt tiedätte jotain minusta, tarkennan vielä monta asiaa tässä mutta ajatelkaa vaikka että makaan nytten tutkintavankeudessa poliisivankilassa odottamassa oikeudenkäyntiä. Siitä meiän on seuraavassa sit hyvä jatkaa! Kiitti ajastasi jos luit, PEACE!